1. رفتن به محتوا
  2. رفتن به مطالب اصلی
  3. رفتن به دیگر صفحات دویچه وله

ایجاد "وزارت تنهایی" در بریتانیا؛ آغاز بحث سیاسی در آلمان

۱۳۹۶ دی ۳۰, شنبه

نمایندگان پارلمان آلمان می گویند که نیاز است تا به کسانی که از تنهایی رنج می برند، بیشتر کمک شود و تابوها و ممنوعیت ها پیرامون این موضوع از میان برداشته شوند. این نمایندگان ایجاد "وزارت تنهایی" در بریتانیا را نیز ستودند.

https://p.dw.com/p/2rDGI
Symbolbild Depression
عکس: Colourbox

سیاستمداران آلمان بر معضل تنهایی و تاثیرات آن بر نفوس این کشور که بخش قابل توجه آن افراد کهنسال هستند، بیشتر تمرکز کرده اند.

کارل لاوترباخ، سیاستمدار و کارشناس صحت از حزب "سوسیال دموکرات" روز جمعه به روزنامه آلمانی "بیلد" گفت که برای برخی افراد بالای ۶۰ سال، تنهایی "خطر مرگ را به همان اندازه بالا می برد که فردی به شدت سیگرت بکشد".

لاوترباخ همچنان گفته است که برخی افراد، به ویژه در وزارت صحت مسئول معضل تنهایی باشند که بتوانند مبارزه علیه تنهایی را در جامعه هماهنگ و رهبری کنند. بحث درباره تنهایی در آلمان در پی ایجاد "وزارت تنهایی" در بریتانیا بالا گرفته است.

مارکوس واینبرگ، سیاستمدار آلمانی از حزب "دموکرات مسیحی" خانم انگلا مرکل نیز به روزنامه "بیلد" گفته است که مردم باید بتوانند آزادانه درباره این مسئله صحبت کنند بدون این که بترسند دیگران آنها را افرادی ضعیف می پندارند.

مدل بریتانیا "یک الگو" است

رئیس سازمان رفاه اجتماعی موسوم یه "دیاکونی" که از سوی کلیسای پروتستانت آلمان اداره می شود، اقدام بریتانیا برای ایجاد "وزارت تنهایی" را ستایش کرد.

اولریش لیلی به شماره روز جمعه گروه رسانه ای "فونکه" گفته است که "ابتکار بریتانیا یک الگو است". او توضیح داده است: «تنهایی در جامعه ما یک معضل چند جانبه است و درباره آن تاکنون به اندازه کافی بحث نشده است».

Symbolbild Senioren Einsamkeit
تنهایی خطر بیماری های قلبی را افزایش می دهدعکس: picture-alliance/chromorange/Media for Medical

لیلی همچنان یادآور شده که فقر و انزوای اجتماعی "به روشنی با تنهایی مرتبط هستند" و تنهایی می تواند عواقبی در خمود سیاسی کشور داشته باشد.

روزنامه "بیلد" در گزارش خود به پژوهشی اشاره کرده که از سوی دانشگاه شهر بوخوم انجام شده است. در تحقیق دانشگاه بوخوم آمده است که ۲۰ درصد افراد مسن تر از ۸۵ ساله، احساس تنهایی می کنند. ۱۴ درصد افراد بین ۴۵ تا ۶۵ ساله نیز گفته اند که انزوای اجتماعی را احساس می کنند.

مایکه لومن، پرفیسور روانشناسی و سرپرست این تحقیق به روزنامه "بیلد" گفته است که این مسئله "یک چرخه فلاکت" برای افراد مسنی است که پیش از این از مشکلات صحی رنج برده اند. به گفته او، تنهایی می تواند افسردگی و بیماری های قلبی را در این افراد افزایش دهد.

روز چهارشنبه، ترزا می نخست وزیر بریتانیا "وزارت تنهایی" را ایجاد کرد. کار این وزارت تمرکز بر تدارک "حمایت های عملی و عاطفی" برای افراد مسن و جوانان ناتوان است. خانم می گفته است: «برای بسیاری از افراد، تنهایی واقعیت غم انگیز زندگی مدرن است».

Ah/rsh/rs/sms (AFP, dpa)