1. پرش به گزارش
  2. پرش به منوی اصلی
  3. پرش به دیگر صفحات دویچه وله
فناوری

ابرخودرو جدید بوگاتی با ۸۲۵ اسب بخار

کاوه حیدری
۱۳۹۹ آبان ۱۲, دوشنبه

شرکت بوگاتی قوی‌ترین خودرو تاریخ خود را با قدرت موتور هزار و ۸۲۵ اسب بخار معرفی کرده است.

https://p.dw.com/p/3klxz
Bugatti knackt die 300-Meilen-pro-Stunde-Marke
عکس: Bugatti

آیا مرزهای سرعت تغییر می‌کند

شرکت بوگاتی سال‌های قبل با معرفی  موتور پر قدرت ۱۶ سیلندر خود با قدرت هزار و ۵۰۰ اسب بخار توانسته بود سریع‌ترین خودرو جهان را بسازد. البته این رکورد هم اکنون از دست این شرکت خارج شده است.

بوگاتی با ساخت یک خودرو بسیار پرقدرت با قدرت هزار و ۸۲۵ اسب بخار سعی دارد مرزهای اعداد را در صنعت خودرو بار دیگر جایجا کند.

بوگاتی بولید محصول جدید این شرکت است که دارای یک موتور ۱۶ سیلندر دبلیو شکل هشت لیتری است و تنها طی مدت ۱۲ ثانیه می‌تواند به سرعت چهارصد کیلومتر در ساعت برسد.

البته هنوز تست نهایت سرعت این خودرو گرفته نشده است و مشخص نیست این هیولای آلمانی - فرانسوی می‌تواند مرزهای سرعت را جابجا کند یا خیر؟

نمایشگر رول شو در گوشی جدید ال جی

شرکت ال جی به دنبال تولید گوشی‌هایی با صفحه نمایش رول‌شو است. این شرکت در برنامه‌ای با نام پروژه‌رنگین‌کمان به سمت نمایشگرهای رول شدنی پیش می رود.

در این محصول بخشی از نمایشگر از قسمت بالا به درون رول شده و با این ترفند اندازه ‌آن کاهش پیدا می‌کند.

ال جی سعی دارد با معرفی محصولات جدید در بازار تلفن همراه بخشی از بازار تلفن همراه که در چند سال اخیر به شرکت‌های رقیب واگذار کرده را دوباره بدست آورد.

فولگس واگن و تولید خودرو گاز سوز

شرکت فولکس واگن نسل جدید خودروهای دوگانه سوز گلف را معرفی کرد. در این خودرو از یک مخزن گاز طبیعی که ۱۵۵ لیتر ظرفیت دارد استفاده شده است و گلف جدید با سوخت گاز می‌تواند با یکبارسوخت‌گیری ۴۰۰ کیلومتر را طی کند.

Coronavirus Zwickau - Volkswagen fährt Produktion wieder hoch
عکس: picture-alliance/dpa/H. Schmidt

فولکس واگن می‌گوید این خودرو با استفاده از سوخت گاز با طبیعت سازگاری بهتری نسبت به دیگر سوخت‌های فسیلی دارد.

این خودرو که امکان کارکردن با هر دو سوخت گاز و بنزین را دارد از یک موتور ۱.۵ لیتری با قدرت ۱۲۸ اسب بخار استفاده می‌کند.

این خودرو با استفاده از سوخت گاز، ۲۵ درصد آلودگی کمتری نسبت به حالت بنزین سوز دارد.

گلکسی اس۲۱

شرکت سامسونگ قصد دارد پرچمدار جدید خود را با نام اس ۲۱ معرفی کند.

این محصول جدید سامسونگ سعی دارد تا در رقابت با آیفون ۱۲ موفق عمل کند به همین دلیل سامسونگ می خواهد برتری‌هایی را در آن ایجاد کند.

برای شکست دادن آیفون این محصول قرار است از پردازنده پنج نانومتری جدیدی استفاده کند که سرعت بیشتری نسبت به پردازنده های آیفون ۱۲ داشته باشند.

در این محصول سامسونگ قصد دارد از نمایشگرهای ۱۲۰ هرتزی استفاده کند تا نسبت به صفحه نمایش ۹۰ هرتزی آیفون ۱۲ برتری داشته باشند.

برخی رسانه‌های تکنولوژی احتمال استفاده از باتری بزرگ تر را در این گوشی داده‌اند این باتری بزرگتر در کنار مصرف کمتر پردازنده‌های پنج نانومتری، کمک می‌کند تا قدرت شارژدهی محصول جدید سامسونگ بیشتر از آیفون ۱۲ باشد.

سامسونگ قصد دارد در این محصول از سیستم شارژ سریع با شارژر ۲۵ واتی استفاده کند.

خودرو پرنده جدید

خودروی پرنده PAL-V لیبرتی پس از چندین سال آزمایش توانست مجوز استفاده در اروپا را کسب کند. با این تایید، این خودرو می‌تواند در سال ۲۰۲۲ وارد سیستم حمل نقل در اروپا شود.

این خودرو اولین خودروی پرنده جهان است که البته برای پرواز نیاز به باند پرواز دارد و نمی‌تواند بصورت عمود پرواز از روی زمین بلند شود.

این خودرو سه چرخ دارای وزن ۶۶۰ کیلوگرمی است و قیمت پایه آن حدود ۴۰۰ هزار دلار است و برای پرواز با آن به گواهینامه خاص پرواز نیاز است.

 این خودرو می تواند تا ارتفاع نزدیک چهار هزار متری از سطح زمین اوج بگیردو با سرعت ۱۸۰ کیلومتر  در حدود ۵۰۰ کیلومتر پرواز کند.

گوشی تاشو شیائومی

شرکت چینی شیائومی در حال توسعه یک تلفن همراه هوشمند تاشو است که دوربین آن ۱۰۸ مگاپیکسلی است.این گوشی تاشو بااستفاده از لولا از وسط تا می‌شود.

شیائومی  این محصول را احتمالا با اندروید یازده وارد بازار خواهد کرد و در حال توسعه سیستم عامل اندرویدی است که با حالت های مختلف تک یا دو صفحه نمایشگر گوشی هماهنگ باشد.

شرکت سامسونگ، هواوی و مایکروسافت از پیشتازان ساخت گوشی‌های تاشو هستند البته ساختار گوشی‌های سامسونگ با مایکروسافت تفاوت دارد و از دو فلسفه مختلف پیروی می‌کنند.

گوشی شیائومی بیشتر شبیه گوشی‌های  تاشو سامسونگ خواهد بود .گفته می‌شود اپل هم در حال طراحی گوشی مشابهی است.

اینفلوئنسرهای هوش مصنوعی

این روزها بازار اینفلوئنسرها در شبکه‌های اجتماعی داغ است اما هوش مصنوعی و ربات‌ها هم وارد این حوزه شده‌اند.

ورود به چنین حوزه‌ای که کاملا انسانی است و تولید محتوا توسط ربات و هوش مصنوعی البته کمی عجیب و شاید ترسناک بنظر برسد اما برای بسیاری از شرکت‌ها می‌تواند هزینه تولید محتوا را کاهش دهد.

پیش‌بینی می‌شود در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۵ میلیارد دلار برای اینفلوئنسر مارکتینگ هزینه شود و شرکت‌های سازنده نرم افزار و سخت افزار سعی دارند با ساخت ربات‌های هوشمند بخشی از این بازار را به خود اختصاص دهند.

پیش بینی می‌شود بسیاری از رسانه‌ها هم برای کاهش هزینه به سمت مجری‌هایی بروند که در واقع ربات‌هایی خواهند بود که با هوش مصنوعی کار می‌کنند.